Öljyhamppu

Kärsiikö hevosesi nivelvaivoista tai iho-ongelmista? Meiltä voit tilata nyt myös omalla tilalla ilman torjunta-aineita kasvatettuja Finola-lajikkeen öljyhampun siemeniä.

 Hinnat (sis. alv 14 %)Hampun siemenet hevoselle 5 kg

6 kg kokonaisia öljyhampun siemeniä 24
5 kg rouhittuja öljyhampun siemeniä 30 €
500 ml kylmäpuristettu hamppuöljy 16,50 €

Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla vain 5–6 kg uudelleen suljettavissa pusseissa, mutta lähitulevaisuudessa on tulossa myös pienempi pakkauskoko.

Mihin öljyhamppu auttaa?

Hamppu sopii erinomaisesti mm. hevosille, joilla on iho-ongelmia, kiilloton tai huono karva, heikot ja kelivaihteluille taipuvaiset kaviot, häiriötä vatsan toiminnassa tai erilaisia vaivoja nivelten kanssa. Öljyhamppu sisältää runsaasti omega-6 ja omega-3 rasvahappoja, jotka edistävät ja ylläpitävät hevosesi terveyttä sisältä päin.

Hyvän rasvakoostumuksensa lisäksi öljyhamppu sisältää runsaasti E-vitamiinia, joka toimii elimistössä antioksidanttina. Runsaan kuitupitoisuuden ansiosta hamppu tasapainottaa vatsan toimintaa. Hamppu täydentää hyvin hevosten ja muiden eläinten normaalia ruokavaliota.

Hamppu on hyvän makuinen ravintolisä, joka sopii myös muidenkin rehua käyttävien eläinten ja lemmikkien ruokavalioon.

Säilyvyys ja toimitus

Tuote säilytetään sekä avaamattomana että avattuna viileässä valolta suojattuna. Kokonainen hampun siemen säilyy kaksi vuotta ja rouhittu vuoden pakkaamisesta oikein säilytettynä.

Tältä sivulta tilatut tuotteet voi noutaa joko toimipisteestämme Marttilasta tai toimitamme ne loimitilauksen yhteydessä tallille asti. Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitamme ympäri Suomen (postikulut tilausmäärästä riippuen 0–4,5 €). Kerromme mielellämme lisää tuotteesta!

SIIRRY VERKKOKAUPPAAN

Tilaa kotimyymälään tai toimitus tallille

Voit tilata tuotteita myös sähköpostitse tai soittamalla. Tällöin voit noutaa tuotteet kotimyymälästämme Marttilasta erikseen sovittuna ajankohtana tai sitten toimitamme ne loimikierroksella mukana olevalle tallille. Maksu mukana toimitettavalla laskulla. Tilaa verkkokaupastamme tuotteet muualle Suomeen alkaen 0 € postikuluilla!

Tallenna

Tallenna